ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В ефірі Радіоточки розкажуть відомі та невідомі факти про Тараса Шевченка

Фото – corp.suspilne.media
Фото – corp.suspilne.media

Онлайн-радіостанція “Радіоточка” 9 березня презентує проєкт “Радіоточка представляє. До дня народження. Шевченко. Відомі та невідомі факти”.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Так, двічі на годину із 7:00 до 21:00 в ефірі прозвучать відомі й маловідомі факти з біографії Тараса Шевченка, а потім пісні українських виконавців на його вірші.

У проєкті взяли участь: Діана Петриненко, “Тельнюк: Сестри”, ВІА “Кобза”, Юлія Рома, Олександр Тищенко, Орест Криса і Едуард Приступа, “Піккардійська терція”.

Радіоточка – радіоканал мережі Суспільного мовника. Роботу радіостанції відновили 24 серпня 2023 року. Там зібрано музичні легенди та золотий аудіофонд України. Музичний плейлист Радіоточки складений з українських пісень різних років минулого століття – в ефірі звучать як відомі композиції, так і рідкісні записи. 

Суспільне мовлення має у своїх архівах понад тисячу пісень, які записували в Будинку звукозапису Українського радіо виконавці 60–70-х років.

Радіостанція “Радіоточка” доступна онлайн на сайті Українського радіо та в застосунку “Суспільне радіо”. Вмикайте Радіоточку тут. Завантажити в мобільному застосунку: Android і IOS.

Liked the article?
Help us be even more cool!