ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В ефірі Fox News виступив неіснуючий радник уряду Швеції

27.02.2017, 13:16

В ефірі телеканалу Fox News виступив неіснуючий радник уряду Швеції. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The New York Times.

Йдеться про випуск програми The O'Reilly Factor, присвячений мігрантам та етнічній злочинності в Швеції. Як експерта на програму було запрошено Нільса Більдта, якого ведучий Білл О'Райлі представив як радника уряду Швеції з питань оборони і національної безпеки. Більдт розповів, що в багатьох містах Швеції зріс рівень злочинів за участю мігрантів.

Незабаром представники уряду Швеції заявили, що чоловіка на ім'я Нільс Більдт не знають ні в Міністерстві оборони, ні в Міністерстві закордонних справ. Більш того, у шведських урядових структурах взагалі немає посади радника з питань оборони і національної безпеки.

Як вдалося з'ясувати The New York Times, справжнє прізвище Нільса Більдта - Толінг. Прізвище Більдт він узяв у 2013 році, коли вирішив зайнятися політикою (очевидно, Толінг хотів взяти прізвище Карла Більдта - чинного прем'єр-міністра Швеції - можливо, щоб видавати себе за його родича). У 2014 році чоловік з цим іменем був засуджений в США за пияцтво в громадському місці і напад на співробітника правопорядку.

Фото - скріншот з відео

Liked the article?
Help us be even more cool!