ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Артемівську молодики напали на журналісток

28.02.2014, 17:09

28 лютого в Артемівську Донецької області журналістки сайту 06274.com.ua зазнали нападу молодиків, які зібралися на стадіоні “Авангард” для підготовки антимайдану, запланованого на 1 березня. У результаті одна з журналісток отримала травму руки, також молодики забрали карту пам'яті фотоапарата, повідомляється на сайті видання.

У журналістів відібрали карту пам'яті з фотоматеріалами, а одну з кореспондентів у захопленні повалили на асфальт і почали тиснути. Коли журналісти викликали міліцію, молоді люди різко розосередилися. Знайти нападників не вдалося.

Міліція прийняла заяву про перешкоджання журналістській діяльності та заволодінні картою пам'яті.

Як пише видання, інформація про збір на стадіоні з'явилася в соцмережах кілька днів тому. Журналісти вирушили на стадіон, щоб висвітлити позицію цих людей. Там зібралися близько 40 хлопців спортивної статури, які обговорювали збір людей на завтрашній антимайдан в центрі Артемівська.

Агресивно налаштовані молодчики почали виганяти кореспонденток, звинувачуючи їх у підтримці фашистів. Журналістські посвідчення, пред'явлені тітушкам, вони порекомендували засунути глибше. Натовп почав відходити, при спробах зняти здалеку молодих людей, посипалися погрози розбити апаратуру, після чого і стався напад.

В коментарі ІМІ головний редактор 06274.com.ua Гаяне Аватян повідомила, що постраждала вона. Молодики завалили її на асфальт і вона пошкодила руку. “В мене садно на лікті. мене повалили на асфільт і я пошкодила лікоть”, - розповіла вона.

Разом з нею була колега Ганна Бокова, яка, за словами Гаяне, не постраждала, а стала свідком події.

Liked the article?
Help us be even more cool!