ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Артемівську журналіста “Острова” грубо виштовхали з зустрічі Клюєва з виборцями

13.09.2012, 23:37

В місті Артемівськ (Донецька область) член виборчого штабу Партії регіонів грубо відштовхнув журналіста інтернет-видання “Острів” Сергія Фурманюка із приміщення, де відбувалася зустріч кандидата-мажоритарника, народного депутата Сергія Клюєва з виборцями, повідомляє Радіо Свобода.


Як повідомив Фурманюк, йому порвали сорочку, коли він спробував обійти чоловіка, що перешкоджав йому потрапити на зустріч.


«Я зайняв місце в першому ряду. Зустріч довго не починалася, я вийшов подивитися у фойє, яка ситуація. Подивився, що все спокійно, і вирішив повернутися у залу. Тут мене впізнали як нелояльного журналіста, і один з керівників виборчого обласного штабу Сергія Клюєва став перешкоджати моєму входу до приміщення», – розповів він.


«Я показав журналістське посвідчення і сказав, що його дії незаконні, і він порушує мої права професійні. А він став мене грубо відштовхувати. Коли я спробував його обійти, він різко смикнув мене і порвав сорочку. Міліція вже була присутня, але ніхто не втручався», – додав Фурманюк.


Журналіст написав заяву у міліцію.

Liked the article?
Help us be even more cool!