ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Аргентині телеведуча оголосила про смерть "письменника Шекспіра" після COVID-вакцинації

31.05.2021, 10:34
Фото – Hemis / Alamy / theguardian.com
Фото – Hemis / Alamy / theguardian.com

В Аргентині телеведуча  Canal 26 Ноелія Новілло переплутала відомого англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра, який помер 400 років тому, з британцем Вільямом (Біллом) Шекспіром, який одним з перших отримав вакцину проти коронавірусу.

Про це повідомляють “Букви” з посиланням на ВВС та The Guardian.

Як відомо, минулого тижня у Великій Британії помер 81-річний Вільям Шекспір – один з перших вакцинованих проти COVID-19.

Проте ведуча Ноелія Новілло переплутала його з англійським драматургом. Під час випуску новин на каналі вона оголосила, що через п’ять місяців після вакцинації проти COVID-19 помер “один з найзначущіших англомовних письменників” Вільям Шекспір.

“У нас для вас новина, яка приголомшила нас усіх з огляду на велич цієї людини. Ми говоримо про Вільяма Шекспіра і його смерть… Як ми всі знаємо, він один з найважливіших англомовних письменників, для мене – майстер. Він був першою людиною, яка отримала вакцину проти коронавірусу. Він помер в Англії у віці 81 року”, – заявила Новілло.

Нагадаємо, англійський драматург Вільям Шекспір помер у 1616 році.

Водночас його тезка Вільям Шекспір помер 26 травня в Університетській лікарні Ковентрі від інсульту. Смерть не пов’язують із вакцинацією проти коронавірусу.

Чоловік отримав щеплення вакциною Pfizer-BioNTech у грудні 2020 року.

Відео з конфузом ведучої поширилося в мережі. Згодом Новілло усвідомила помилку й почала запевняти, що глядачі “неправильно інтерпретували” її слова.

Однак відео вже стало вірусним і породило масу жартів серед користувачів мережі. Один з них пожартував, що “між цими Шекспірами було лише кілька років”, інший запропонував “не оплакувати Вільяма Шекспіра”, адже той “століттями користувався народною любов’ю”. Дехто жартував, що “Шекспір був у такому поганому стані, що за сотні років не створив жодного шедевра”.

Liked the article?
Help us be even more cool!