ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В американському телешоу показали карту України без Криму

14.06.2016, 10:52

На сайті американського футбольного телешоу ESPN FC опубліковано відео аналізу футбольної гри України та Німеччини на Євро-2016, де карта України зображена без Кримського півострова, повідомляє Крим.Реалії.

Зокрема, в ролику проводиться короткий аналіз тактики і гравців обох команд.

Але в заставці, що передує початку аналізу гри української команди, синьо-жовта територія України у вигляді карти зображена без окупованого Росією Криму.

Видання нагадує, що це вперше, коли після окупації півострова Росією в 2014 році, ЗМІ і не тільки “відрізають” Крим від України.

Так, на початку січня 2016 року українське представництво компанії Coca-Cola принесло вибачення за “непорозуміння” через публікацію карти Росії, на якій Крим був зображений під виглядом частини території цієї країни. 7 січня головний офіс компанії Coca-Cola приніс офіційні вибачення Україні.

13 лютого 2016 року в ефірі української телекомпанії “МТВ-плюс” в інформаційно-аналітичній програмі “Регіон. Підсумки” вийшов інформаційний сюжет “Спеціальний репортаж”, в якому була продемонстрована карта України без Криму.

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це “відновленням історичної справедливості”.

Liked the article?
Help us be even more cool!