ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В аеропорту "Бориспіль" затримали та згодом відпустили ліванську журналістку-розслідувачку

08.12.2017, 10:40
Фото - glavcom.ua

Увечері 7 грудня в аеропорту “Бориспіль” була затримана ліванська журналістка, спікерка Всеукраїнської конференції журналістів-розслідувачів Карол Кербаг. Згодом стало відомо, що її відпустили. Про це повідомляється на сторінці Інституту регіональної преси (ІРРП) у Фейсбук.

“UPD Ура! Карол Кербаг з нами! Друзі, дуже дякуємо за підтримку!!!

Друзі, просимо підтримати нас та спікерку Всеукраїнської конференції журналістів-розслідувачів Карол Кербаг. Журналістку затримали у Міжнародний аеропорт “Бориспіль”. Ні їй, ні нам нічого не пояснюють в Державна Міграційна Служба України та Державна прикордонна служба України! Документи, запрошення – все впорядку! Її участь у конференції під загрозою – Карол можуть депортувати”, – повідомив ІРРП.

На конференції, яка відбудеться 8 та 9 грудня у Києві, Карол Кербаг розповість про роботу з відкритими даними у країнах Близького Сходу та Північної Африки.

Карол Кербаг – ліванська журналістка (Assafir Newspaper) та консультант-аналітик (American University of Beirut), регіональна редакторка Організації арабських журналістів-розслідувачів (ARIJ) в країнах Близького Сходу та Північної Африки. У 2009 році відзначена національною премією Свободи Преси імені Саміра Кассіра за кращу статтю-розслідування.

Liked the article?
Help us be even more cool!