ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Усі філії НСТУ покажуть сьогодні документальний фільм про Катерину Гандзюк

04.11.2019, 10:58
Фото - скріншот з відео UA:Херсон
Фото - скріншот з відео UA:Херсон

Сьогодні, 4 листопада, всі регіональні телеканали Суспільного мовника покажуть в ефірі прем’єру документального фільму “Катя”, присвяченого річниці загибелі громадської активістки Катерини Гандзюк. Про це повідомляється на сайті UA:Суспільне.

Фільм створила команда Суспільного мовника UA:Херсон. Уперше фільм покажуть 4 листопада о 19:00 у Херсоні на площі Свободи під час акції “Рік без Каті”.

В ефірі UA:Херсон стрічку можна переглянути 4 листопада о 19:45 та одночасно на фейсбук-сторінці каналу, а о 21:20 - в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного.

У фільмі друзі та колеги Гандзюк розповідать, як сталося, що Катерина сьогодні стала символом усіх громадських активістів. Також у зйомках узяв участь її батько - Віктор Гандзюк. У фільмі прозвучать спогади про Катерину: якою вона була, чим найперше опікувалася, які мала плани на життя.

Катерина Гандзюк - громадська діячка, депутатка Херсонської обласної ради V скликання та Херсонської міської ради VI скликання. Громадська активістка у сфері доступу до публічної інформації.

Катерина Гандзюк була активною учасницею Євромайдану в Херсоні. Протистояла спробам розпочати в Херсоні “Російську весну”. Після анексії Криму й початку війни на Донбасі опікувалася вимушеними переселенцями. Працюючи помічницею з питань правового захисту Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців у Херсонській області, започаткувала волонтерський рух для допомоги переселенцям.

Тривалий час Катерина мала конфлікти з проросійськими силами Херсонщини. Також вона відома своєю критикою правоохоронців і представників місцевої влади.

Liked the article?
Help us be even more cool!