ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

USAID завершує свою діяльність в Росії

19.09.2012, 00:57
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) завершує свою діяльність в Росії, повідомляє держдепартамент Сполучених Штатів, йдеться в заяві офіційного представника держдепартаменту США Вікторії Нуланд. 

"США нещодавно дізналися про рішення російського уряду покласти край діяльності USAID в Росії. Ми дуже пишаємося тим, чого досягла USAID в Росії за останні два десятиліття, і ми продовжимо працювати з нашими партнерами і співробітниками над тим, щоб відповідально завершити програми USAID або передати їх", - йдеться в заяві.

"Хоча фізична присутність USAID в Росії підійшла до кінця, ми як і раніше прихильні завданню підтримки демократії, прав людини та розвитку здорового громадянського суспільства в Росії. Ми прагнемо продовжувати співпрацю з російськими неурядовими організаціями", - наголошується в документі.

Правозахисники називають згортання роботи агентства тривожним сигналом і висловлюють побоювання, що слідом за USAID згорнути свою роботу в Росії будуть змушені інші закордонні некомерційні організації.

ВВС

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!