ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Управління МВС відреагувало на заяви львівських журналістів

28.11.2011, 04:26
Управління зв'язків з громадськістю МВС України повідомило, що розглядає заяви журналістів телеканалу ZIK і тримає їх на особливому контролі.

Нагадаємо, 21 листопада генеральний продюсер телеканалу Дмитро Добродомов заявив в ефірі новин про те, що  має відомості про негласну вказівку міліціонерам займатися журналістами, в тому числі здійснювати проти них провокації. Добродомов оприлюднив два випадки правопорушень проти тележурналістів, які сталися протягом десяти днів і на які жодним чином не реагувала міліція.
 
Перший напад стався на керівника надзвичайного проекту «101. Служба порятунку» Оксану Сахаревич та оператора Юрія Пиженкова. Під час зйомок сюжету, місцевий фермер завдав тілесних ушкоджень журналістці та спустив собак на знімальну групу.
 
Другий - 15 листопада, неподалік стадіону «Арена Львів» до журналістів підійшли двоє осіб,які вимагали стерти відео, силоміць забирали відеокасету та погрожували.
 
«Заява журналістки зареєстрована Буським РВ ГУМВС України у Львівській області. Працівники міліції провели всебічну перевірку цього повідомлення та відповідно до вимог законодавства направили матеріали перевірки за підслідністю до прокуратури Буського району для прийняття відповідного рішення», - йдеться у повідомленні УЗГ МВС України.
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!