ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

УП оголосила конкурс на реконструкцію скверу імені Павла Шеремета

04.10.2021, 15:57
Фото - Українська правда
Фото - Українська правда

Інтернет-видання “Українська правда”, Київзеленбуд та депутатка Київради від партії “Слуга народу” Євгенія Кулеба оголосили конкурс на реконструкцію та краще озеленення скверу імені Павла Шеремета. 

Про це повідомляється на сайті видання. 

Сквер розташований на перетині вулиць Рейтарської та Стрілецької в Шевченківському районі міста Києва.

Долучитися до конкурсу можуть фізичні особи та фахівці з відповідною кваліфікацією. Команди можуть складатися з архітекторів, ландшафтних архітекторів, урбаністів, дизайнерів, також до команд можуть бути дотичні й спеціалісти з міських досліджень. Досвід проєктування громадських просторів необов’язковий. 

Участь у конкурсі є безкоштовною. 

Команди можуть подавати ескіз-ідеї до 15 жовтня. Документи надсилати на пошту [email protected].

За перемогу визначено нагорода в 30 000 гривень. Переможець має брати участь в авторському нагляді під час реалізації його проєкту.

З умовами конкурсу можна ознайомитися тут

Члени журі конкурсу: Олена Притула, українська журналістка, співзасновниця суспільно-політичного інтернет-видання "Українська правда"; архітектор Дмитро Антонюк; Максим Коцюба, ландшафтний архітектор, засновник та керівник Студії ландшафтної архітектури KOTSIUBA; Олексій Король, голова Київзеленбуду; Женя Кулеба, депутатка, секретар екологічної комісії, засновниця та керівниця громадської організації "Місто-сад", координаторка створення сверу Небесної сотні.

Liked the article?
Help us be even more cool!