ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Унаслідок атаки росіян по Запоріжжю постраждав головред "Заборони" Даниил Леховіцер

Фото – скриншот зі сторінки Даниил Леховіцер
Фото – скриншот зі сторінки Даниил Леховіцер

Головний редактор видання “Заборона” Даниил Леховіцер постраждав унаслідок ракетної атаки на Запоріжжя в ніч на 18 жовтня. Про це він повідомив на своїй Іnstagram-сторінці та підтвердив представниці ІМІ в Запорізькій області цю інформацію.

Журналіст перебував у будинку в центрі міста, в який влучила російська ракета. Його заблокувало верхнім поверхом. Рятувальники кілька годин намагалися його врятувати. Наразі він у безпеці. 

Як розповів Даниил Леховіцер, під час атаки він перебував на третьому поверсі будинку. Після влучання ракети четвертий поверх обвалився, і його заблокувало в зруйнованому будинку. 

“Мене завалило четвертим поверхом, я на третьому. І десь дві години мене відкопували рятівники. Нічого серйозного: струс мозку, вивихи, гематоми, але в цілому я живий”, – розповів він у сторіз.

Як повідомило Суспільне Запоріжжя, у ніч проти 18 жовтня з 1:33 до 1:48 російські війська завдали шістьох ракетних ударів по Запоріжжю. Одна з ракет влучила в житловий будинок, що в середмісті. Дві людини загинули, три – дістали поранення. За даними телеграм-каналу голови Запорізької ОВА Юрія Малашка, наразі відомо про двох загиблих, трьох поранених та трьох зниклих безвісти. Ще двом особам надано медичну допомогу прямо на місці.

Як зазначає представниця ІМІ в Запорізькій області, Даниил Леховіцер родом із Запоріжжя, закінчив факультет журналістики Запорізького національного університету.

Liked the article?
Help us be even more cool!