ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укртелеком з 2020 року припинить підʼєднувати дротове радіо

23.09.2019, 11:08

З 1 січня 2020 року через непопулярність послуги і відсутність попиту на неї Укртелеком припиняє нові під'єднання до домашньої радіоточки. Наявні абоненти послуг продовжать користуватися дротовим радіо на чинних умовах. Про це повідомляє пресслужба Укртелекому, передає УНН.

"В Україні стрімко зменшується кількість користувачів застарілої послуги дротового мовлення. Цього літа їх залишилося 350 тисяч. Щомісяця від послуги відмовляється більше десяти тисяч абонентів. Укртелеком продовжує підтримувати мережу дротового мовлення в тих регіонах, де є користувачі, але відсутність попиту на нові радіоточки серед населення призвела до припинення послуги з їх підключення. Тож із 1 січня 2020 року через непопулярність послуги і відсутність попиту на неї Укртелеком припиняє нові підключення до домашньої радіоточки. Існуючі абоненти послуг продовжать користуватися дротовим радіо на діючих умовах", – сказано в повідомленні.

Статистика свідчить, що відмова від дротового радіо – це глобальна тенденція. Протягом останніх років дротове радіомовлення впевнено витісняється цифровими засобами передання інформації, такими як соціальні мережі, IP-радіо, безкоштовне ефірне радіо та інші. 

Liked the article?
Help us be even more cool!