ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Укрпошта" розпочала передплату на газети та журнали на друге півріччя 2022 року

28.04.2022, 12:43

“Укрпошта” розпочала передплату передплату газет і журналів на друге півріччя 2022 року. Про це повідомляється на сайті компанії.

Внутрішньо переміщені особи можуть оформити переадресацію передплачених видань, зазначає “Укрпошта”.

Оформлення передплати за електронними каталогами почалося із 25 квітня, а із 28 квітня - за друкованими каталогами для всіх регіонів України, крім територій Луганської, Донецької та Херсонської областей. 

Відновлення доставки газет та журналів у звільнених населених пунктах відбувається за умови безпеки для клієнтів та працівників Укрпошти.

Передплатна кампанія проводиться:

  • до 16 червня на видання загальнодержавної сфери розповсюдження;
  • на місцеві видання (обласні, міські, районні) в строки, що визначені згідно з укладеними з видавництвами (редакціями) договорами.

Оформити передплату також можна і у звичний спосіб у відділеннях Укрпошти або у листоноші.

Як зазначив директор департаменту поштових послуг Укрпошти Сергій Гречко, через війну каталог видань має менший перелік газет та журналів, що зараз друкуються.

“Проте редакції поступово відновлюють роботу і кожен може обрати для себе і рідних потрібне видання. А Укрпошта докладе всіх зусиль, щоб довезти пресу кожному передплатнику”, - сказав Гречко.

Питання компенсацій за не вихід видань під час бойових дій розглядають видавці та редакції, що відновили вихід газет. Вони вирішують механізм компенсації (спарені номери, заміна видань іншим виданням, форс-мажор, тощо). Остаточні рішення щодо можливих компенсацій будуть прийматись видавцями після припинення воєнного стану.

Інформація про роботу відділень Укрпошти щоденно оновлюється на офіційному сайті Укрпошти. Більш детально про роботу відділень у конкретному населеному пункті та їх графіком роботи можна ознайомитись - тут.

За даними ІМІ, за два місяці повномасштабної війни рф проти України щонайменше 106 регіональних медіа змушені були припинити роботу через погрози з боку російських окупантів, захоплення редакцій, неможливість працювати в умовах тимчасової окупації та друкувати газети тощо.

Liked the article?
Help us be even more cool!