ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укрпошта повідомила про технічний збій через атаку на партнера

Компанія "Укрпошта" заявила про технічний збій в IT-системах. Про це компанія повідомила у Facebook.

"Наші спеціалісти активно працюють над усуненням проблеми та відновленням повноцінної роботи, але це може зайняти деякий час", – зазначили в Укрпошті.

Там додали, що у відділеннях зараз є можливість видавати посилки та приймати платежі. Надання інших послуг відновиться згодом.

За словами генерального директора компанії Ігоря Смілянського, збій у роботі Укрпошти пов'язаний з нічною атакою на партнерів компанії.

"Вже поновлено прийняття платежів по всій країні (96%), робота особистого кабінету та API. Можливі невеликі затримки в доставці посилок, але робимо все, щоб їх мінімізувати", – написав Смілянський.

Зауважимо, що також стався технічний збій у роботі дата-центру Державної служби України з безпеки на транспорті. Через що тимчасово відсутній доступ до Системи "ШЛЯХ" та офіційного сайту Укртрансбезпеки, повідомила пресслужба компанії.

Там зазначили, що технічний відділ уже розв'язує проблему і система відновить роботу найближчим часом.

Як повідомляв ІМІ, 25 січня 2024 року газопостачальна компанія "Нафтогаз України" та ТОВ "Газорозподільні мережі України" зафіксували масштабну атаку на один зі своїх дата-центрів. Крім того, Служба безпеки України оголосила підозру хакеру з Харкова, який коригував російський обстріл по місту та готував кібератаки на сайти українських органів влади. 

Liked the article?
Help us be even more cool!