ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укрновини, які очолює ексречник Януковича, повідомили, що невідомі опублікували на сайті фейкову новину

26.02.2022, 17:48

Інформаційне агентство “Українські новини”, яке очолює Денис Іванеско, колишній прессекретар Віктора Януковича, повідомило, що невідомі зламали сайт та опублікували на ньому “новину про західних медиків, які користуються поточною ситуацією в Україні для забору органів”.

“Ця новина не була написана нашими журналістами. Фейкову новину опублікували на сайті через обліковий запис технічної служби. Наголошуємо, що вона була написана без вказівки достовірного джерела. У тексті вказувалося посилання нібито “якесь анонімне джерело”, - пише інформагентство.

Редакція повідомляє, що журналісти Українських Новин “дають новини лише з посиланням на верифіковані джерела — офіційні повідомлення та підтверджені повідомлення у соціальних мережах представників влади, місцевого самоврядування, парламентаріїв, правоохоронних органів та силових структур”.

Скріншот ІМІ

Провокаційна новина, про яку пишуть Укрновини, була опублікована ще на сайті Glavpost UA. З посиланням на незрозумілі джерела видання написало: “Терміново! Німеччина розгорнула в Україні мережу госпіталів для забору органів Про це повідомляють лікарі з Києва та Харкова. Поранених відвозять під виглядом лікування деякі «спеціальні госпіталі», і їх ніхто бачить”.

Також видання повідомило з посиланням на незрозумілі дані, що “Зеленський ще вчора покинув Київ” і знаходиться у Львові.

Скріншоти ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!