ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Укргазвидобування" витратить на джинсу в ЗМІ майже на 10 млн грн

17.10.2018, 14:08
Фото - ukrinform.ua

ПАТ “Укргазвидобування” 8 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ “Сігма Уа” рекламних послуг на 9,95 млн грн в українських засобах масової інформації. Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на систему “Прозорро”.

На строк до літа 2019 року замовили виготовлення і розміщення в українських ЗМІ інформаційних матеріалів соціально-освітнього характеру, що пов’язані зі стратегією “Укргазвидобування” і розказують про стан розвитку газовидобувної галузі та про застосування сучасних технологій у видобутку природного газу.

Найдорожчим є розміщення хвилинних PR-сюжетів у програмі "Вікна" о 22:00 у будні на телеканалі "СТБ" Віктора Пінчука, яке коштуватиме 273 тис. грн за сюжет.

Серед друкованих та інтернет-медіа найвищий тариф у “Нового времени”: 127 тис. грн за внутрішню шпальту тижневика та 14 тис. грн за лонгрід на сайті nv.ua.

Спецпроект в ефірі “Бізнес Радіо” обійдеться у 22 тис. грн за п’ятихвилинний випуск. Ціна угоди дорівнює очікуваній вартості закупівлі у 9,95 млн грн.

Фотоскрін - texty.org.ua

Столична “Сігма УА” належить Денису Лазуренку, Олександру Горлову і Ярославу Плошку. Останні двоє разом з Олександром Смірновим також володіють ТОВ “Табаско Гроуп” і ТОВ “Табаско Ворлдвайд” (рекламне агентство Tabasco).

Як зазначає видання, усі п’ять конкурентів пропонували на 5-11% нижчі ціни, проте їх із різних причин відхилили. ТОВ “Мекс Адвертайзинг” просило двотижневе віддтермінування на роздуми, що замовник оцінив як відмову від підписання договору. Пропозиція ФОП Петренка Івана Миколайовича перевищувала верхню межу для спрощеної системи оподаткування у 2,5 млн грн. ТОВ “Ед Хок “Креатив Медіа Лаб” не надало кваліфікаційні документи, а решту не прошило, не пронумерувало й не завірило печаткою. ТОВ “Піар-агентство “Радник” і ТОВ “Ед Хок Ком’юнікейшнз” не надало пакет оригіналів документів.

Liked the article?
Help us be even more cool!