ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українці в Португалії звернулися до влади із заявою проти російської пропаганди

13.07.2020, 10:03
Фото – kmfoundation.org
Фото – kmfoundation.org

У Португалії представники українських громадських організацій підписали спільну заяву до прем’єр-міністра Португалії Антоніо Кошта щодо недопущення спроб російської пропаганди дискримінувати в очах португальського суспільства України та українців. Про це 10 липня повідомив голова Спілки українців Португалії Павло Садоха у Facebook, повідомляє "Тиждень.ua".

Він зазначив, що іншою важливою проблемою є те, що уряд Португалії досі не розв'язав питання щодо представництва українців у Португалії у Вищому комісаріаті з питань міграції, який надає фінансування для культурних та соціальних потреб мігрантів.

"Це неприпустимо, що під виглядом українців фінансування отримують мультикультурні організації що є агентами Московського посольства, фундації "Русский мир" та агенції "Россотрудничество". Зокрема, для організації акції "Бесмертний полк", – зазначив Садоха.

Нагадаємо, що з початку червня в Португалії спостерігається розгортання нової інформаційної спецоперації проти України, яка має характерні для російської пропаганди меседжі та наративи.

Liked the article?
Help us be even more cool!