ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українці домоглися скасування у Туреччині концерту Ані Лорак

У Туреччині скасували концерт колишньої української співачки Ані Лорак (Кароліни Куєк) у концертному залі The Cosmos Theatre.

Про це повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін у Facebook, пише Укрінформ.

За його словами, домогтися скасування виступу вдалося спільними зусиллями Посольства України в Турецькій Республіці, Консульства України в Анталії та української громади.

“Це рішення (про скасування концерту. – Ред.) ухвалила Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якого входить мережа готелів Nirvana та згаданий концертний зал, після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості артистки у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти”, – написав консул у фейсбуці.

Продаж квитків зупинено, а тим, хто їх уже придбав, повернуть кошти.

Консул зазначив, що власники холдингу Kilit Hospatality Group надають підтримку українській стороні після повномасштабного вторгнення РФ. Зокрема, у межах проєкту “Дитинство без війни” з евакуації дітей-сиріт Дніпропетровської області на початковому етапі його реалізації, в березні-квітні 2022 року, понад 200 дітей були розміщені в одному з готелів мережі та майже три місяці безкоштовно перебували й харчувалися там.

Як повідомляв ІМІ, восени 2022 року Рада нацбезпеки та оборони застосувала санкції до низки артистів-громадян України, серед них Ані Лорак. Президент своїм указом від 19 жовтня 2022 року ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо українських артистів, які живуть у Росії або відкрито підтримують війну проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!