ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Український інститут книги презентував інтерактивну мапу книжкової системи України

Український інститут книги презентував “Інтерактивну мапу книжкової екосистеми України”, що має на меті сприяти популяризації читання та наблизити книжку до українського читача.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Українського інституту книги.

Повідомляється, що інтерактивна мапа є зручним і корисним інструментом, який містить багато інформації про місця і події, які потрібні читацькій аудиторії. 

На сьогодні на мапі позначено 447 книгарень. Найближчим часом на неї додадуть інформацію про літературні музеї та книжкові фестивалі. 

Створила інтерактивну мапу за допомогою інструментів Google Maps студентка Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка Катерина Плевако. Робота над концепцією та реалізацією проєкту здійснювалася під керівництвом провідної фахівчині відділу промоції читання Українського інституту книги Віри Карасьової. 

Дані на мапі періодично оновлюватимуть. Український інститут книги закликає долучатися до збору інформації та надсилати повідомлення на [email protected], якщо на мапі є непозначені книгарні.

Liked the article?
Help us be even more cool!