ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українських журналістів запрошують на тижневий ретрит до Польщі

22.03.2023, 16:39
Фото – n-ost.org
Фото – n-ost.org

Європейська журналістська мережа n-ost та Reporters Without Borders пропонують українським журналісткам і журналістам тижневу поїздку до Польщі.

Програма націлена на те, щоб дати можливість перепочити від роботи в стресових умовах, у яких медійниці та медійники працюють з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року. 

Ретрит відбудеться з 6 по 13 травня в санаторному комплексі Сопота (30 хвилин від Гданська) на узбережжі Балтійського моря, де учасниці та учасники зможуть приділити час своєму фізичному та психічному здоров’ю. 

Протягом ретриту учасниці й учасники:

  • навчатимуться розпізнавати симптоми стресу, вигорання, депресії, тривоги та дізнаються, як з ними боротися;
  • за бажання отримають індивідуальну консультацію психотерапевтки з України (до, під час або після поїздки);
  • відвідуватимуть санаторні оздоровчі процедури;
  • зможуть обговорити досвід роботи під час війни з колегами в спокійній атмосфері.

Усі витрати на проїзд, проживання та харчування під час програми беруть на себе організатори. Учасники й учасниці житимуть в одномісних номерах. Робоча мова – українська.

Участь можуть узяти українські журналістки й журналісти, які висвітлюють війну та перебувають у межах країни. Особливо заохочують подаватися людей, що працюють у регіональних медіа, зокрема в прифронтових зонах. Індивідуально організатори можуть розглянути можливість участі з дитиною.

Для участі потрібно заповнити форму до 2 квітня включно. Організатори готові надати офіційне запрошення для чоловіків-журналістіві, але не можуть гарантувати отримання дозволу на виїзд з України. З додатковими питаннями звертатися до співкоординаторки проєкту Альони Вишницький на [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!