ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українські ЗМІ розповсюдили фейк, що в Ірпені кабани вкрали одяг в голого чоловіка

07.08.2020, 10:00
Фото - Адель Ландауер
Фото - Адель Ландауер

Українські медіа розповсюдили 6 серпня фейк про те, що нібито у місті Ірпінь Київської області кабани вкрали одяг чоловіка, який голяка відпочивав на пляжі, повідомляють Букви

Так, одразу декілька українських ЗМІ повідомили про курйозний випадок на пляжі під Києвом: кілька кабанів прибігли у зону відпочинку та вкрали в одного з відпочивальників сумку з його одягом.

Фото - Букви

На оприлюднених фото видно, як повністю оголений чоловік намагається наздогнати кабана, який тримає зубами жовтий рюкзак.

Видання з’ясувало, що авторкою фото є Адель Ландауер (Adele Landauer) з Берліну. Вона зробила фото на озері Teufelssee в лісі Грюневальд в берлінському районі Шарлоттенбург-Вільмерсдорф.

Фото - Букви

Як пише видання, на озері не можна займатись рибальством, однак купатися голим там, як і в багатьох частинах Німеччини, можна, саме тому чоловік перебуває на пляжі голяка. У сумці чоловіка, як розповіла авторка фото, був не одяг, а коштовна річ — ноутбук, саме тому він наздоганяв кабанів, не вдягаючись.

Знімки Адель швидко поширилися у Мережі. Про кумедний випадок вирішили розповісти й адміністратори Facebook-спільноти “Ірпінь сьогодні”. Вони опублікували кадри із підписом: “Буває і таке)” та не вказали, хто є автором фото і де воно зроблене.

В результаті одразу декілька видань повідомили, що інцидент стався саме у цьому місті.

Фото - Букви
Liked the article?
Help us be even more cool!