ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українські спортсмени запустили застосунок для реабілітації захисників та захисниць України

Фото – ArmyInform
Фото – ArmyInform

В Україні запустили мобільний застосунок TrenVet, який допомагає захисникам та захисницям знайти для себе оптимальне рішення щодо спортивної реабілітації.

Про це повідомляє АрміяInform.

Засновники застосунку відомі українські спортсмени – Василь Вірастюк, Сергій Конюшок та Олександр Лашин.

За їхніми словами, застосунок має кілька цілей: реабілітація, покращення фізичного стану та соціалізація ветеранів. На цій платформі кожен військовослужбовець матиме можливість знайти собі тренера, реабілітолога, масажиста чи дієтолога.

"Якщо ви ветеран і хочете займатися фізичною культурою з якісним фахівцем, потрібно тільки зареєструватися в застосунку, заповнити відповідні дані, вибрати зручну для себе локацію тренувань та види спорту. TrenVet надасть вам інформацію про найближчий спортивний зал та тренера, який із задоволенням проведе тренування на волонтерських засадах", – йдеться на сайті застосунку.

Уже близько 40 тренерів та 10 спорткомплексів зареєстровані в застосунку та доступні в різних областях України.

TrenVet дає можливість безоплатно тренуватися:

– онлайн, якщо ви перебуваєте в різних містах / країнах;

– офлайн – у клубі, де працює тренер, або на міському спортивному майданчику, якщо захисник (захисниця) та тренер, якого він (вона) обрав, проживають в одному місті.

Співзасновник TrenVet та український спортсмен Сергій Конюшок зазначає, що їхнє завдання – дати ветеранам якомога більше можливостей для реабілітації. А саме фізична підготовка є невіддільною складовою інтеграції наших захисників у цивільне життя.

Наразі в застосунку вже доступні тренери та заняття з паверліфтингу, кросфіту, легкої атлетики, веслування на тренажерах, велоспорту, боксу, стрільби з лука, футболу на інші.

Додаток TrenVet можна завантажити на платформах AppStore та Google Play.

Liked the article?
Help us be even more cool!