ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українські медіа та аналітичні центри об’єдналися для моніторингу відбудови

22 січня 2024 року, у День Соборності України, розпочинає роботу медіамережа "Вікно Відновлення" (UA Recovery Window Media Network). До об’єднання ввійшла низка незалежних медіа, громадських організацій та аналітичних центрів.

Про це йдеться в пресрелізі об'єднання.

Запрошують долучитися й інші медійні та немедійні організації, які прагнуть розповідати про відновлення та моніторити процес відбудови. 

"Ми обрали вікно символом об’єднання з трьох причин. По-перше, за кожним розбитим від обстрілів вікном – історії людей. "Вікно Відновлення" робитиме видимими такі історії навіть із найвіддаленіших громад, – розповідає координаторка медіамережі Анастасія Руденко. – По-друге, наша онлайн-платформа стане "єдиним вікном" відбудови, де ми зберемо інформацію про процеси відновлення з усіх регіонів. І наостанок – вікно для нас є символом прозорості та нульової толерантності до корупції. Ми не лише розповідатимемо про відновлення, але й будемо здійснювати громадський контроль над відбудовою". 

Співзасновниками та першими партнерами медіамережі стали сім організацій: "Східний Варіант", (Донеччина та Луганщина), МОСТ (Херсонщина), "Накипіло" (Харківщина), "Інтент" (Одещина, Миколаївщина), всеукраїнське медіа рішень "Рубрика", аналітичний центр "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва", аналітична платформа VoxUkraine.

Долучившись до мережі, медіа отримують фінансову підтримку у створенні контенту. Партнери об’єднання зможуть отримати компенсацію від 7 до 40 тисяч гривень за кожен матеріал на тему відбудови.

Також учасники мережі отримують доступ до навчальних можливостей для медіа. Для партнерів об’єднання будуть організовані експертні тренінги на тему відбудови.

Також учасниками надається доступ до кроссекторальних експертів та аналітики. Медіа матимуть змогу звертатися по коментарі до експертів мережі та першими дізнаватися про аналітику партнерів.

Буде й допомога в дистрибуції. Онлайн-платформа "Вікна Відновлення" стане агрегатором контенту про відбудову та допомагатиме збільшувати аудиторію кожного окремого медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!