ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Українська правда" запустила Patreon

26.08.2022, 12:29
Фото – УП
Фото – УП

Онлайн-видання “Українська правда” повідомило, що запустило на платформі Patreon можливість фінансової підтримки видання.

Редакція зазначає, що благодійні внески читачів допомагають вберегти колектив від скорочень і дають змогу здійснювати більше відряджень (зокрема, на лінію фронту), а також експериментувати з форматами.

“У воєнний час редакція особливо відчуває свою відповідальність за правдиве і вчасне інформування читачів в Україні та за кордоном про те, що відбувається в державі. Саме тому попри повітряні тривоги, перебої зі світлом та зв’язком наші редактори новин не переставали працювати ні на хвилину. Про затребуваність нашої роботи свідчить кількість людей, які шукають новини саме на сторінках нашого видання… Співробітникам УП так само, як і іншим українцям, довелося відчути ту біду, яку принесли російські солдати в нашу країну: хтось потрапив в окупацію, хтось втратив батька…” – йдеться в повідомленні.

Крім того, дехто зі співробітників УП добровільно пішов до війська або став волонтером і разом з читачами допомагає ЗСУ матеріально. 

Підтримати УП на Patreon – тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!