ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Україна офіційно приєдналася до кіберцентру при НАТО

16.05.2023, 16:12
Фото – @MFA_Ukraine
Фото – @MFA_Ukraine

Україна офіційно приєдналася до кіберцентру при НАТО. Сьогодні біля штаб-квартири підняли український прапор. Про це повідомило Міністерство закордонних справ України.

“Сьогодні над штабом Об’єднаного центру передових технологій з кібероборони НАТО (CCDCOE) в Таллінні здійняли національний прапор України, відзначаючи офіційне приєднання України до центру”, – йдеться в повідомленні.

“Ми вдячні державам-спонсорам центру за запрошення й висловлюємо особливу подяку урядові Естонії за їхню підтримку й сприяння Україні на шляху до CCDCOE НАТО!” – зазначило міністерство.

Як нагадує “Європейська правда”, на початку березня минулого року представники 27 держав-членів НАТО ухвалили рішення щодо надання Україні статусу країни-учасниці CCDCOE НАТО. До цього членство України блокувала Угорщина.

Розташований у Таллінні CCDCOE є акредитованим НАТО центром кібербезпеки та аналітичним центром, що спеціалізується на міждисциплінарних прикладних дослідженнях, аналізі, обміні інформацією, а також навчанні в галузі кіберзахисту.

Liked the article?
Help us be even more cool!