ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Україна має механізми протидії спробам росіян порушити роботу Starlink – Федоров

27.04.2023, 14:00
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Росіяни намагаються порушити роботу Starlink, але їм не вдається досягнути того результату, який заважав би користуватись Україні супутниковим зв’язком.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Росіяни намагаються використовувати свої технології для того, щоб порушити роботу супутникового зв’язку, але їм не вдається досягти того результату, який заважав би нам користуватися Starlink", – зазначив міністр.

Федоров уточнив, що наразі Україна має певні механізми протидії спробам росіян порушити роботу Starlink та працює над тим, щоб "цього не сталося взагалі".

Як повідомляв ІМІ, компанія SpaceX почала надсилати попередження користувачам Starlink, які завантажують та розповсюджують неліцензовані фільми, серіали та інший контент використовуючи торент-трекери. Українським користувачам перші повідомленні почали надходити на початку 2023 року, повідомила фейсбук-спільнота “Народний Starlink".

Liked the article?
Help us be even more cool!