ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Український журналіст довів до істерики і змусив лаятися скандального французького депутата в Криму

02.08.2016, 09:57

Кореспондент УНІАН Роман Цимбалюк вивів із себе депутата національних зборів Франції Тьєррі Маріані під час прес-конференції за підсумками візиту французької делегації до окупованого Криму, повідомляє ТСН.

Український журналіст поставив Маріані два питання: чи мають депутати Держдуми отримувати французьку візу в разі анексії РФ острова Корсіка після проведення референдуму про відокремлення від Франції без погодження з офіційним Парижем? І друге питання: скільки йому заплатив російський уряд за поїздку до Криму?

Маріані назвав питання Цимбалюка "л*йновими" і відмовився відповідати на них: "Я ж вас не запитую, скільки вам платять за те, щоб ви задавали л*йнові питання. Я відповідати не збираюся, і можу лише висловити вам своє презирство", — сказав французький депутат.

Як відомо, Тьєрі Маріані залишається одним з основних прихильників російського політичного режиму на чолі з Путіним у Національних зборах Франції і в ПАРЄ. У квітні 2016 року він виступив автором скандальної резолюції щодо скасування санкцій ЄС проти Росії в Національних Зборах Франції. Наприкінці липня 2015 року очолювана ним делегація з десяти парламентаріїв відвідала окупований Крим. У зв'язку з цим, 30 липня 2015 року СБУ заборонила їм усім на три роки в'їзд в Україну. Нагадаємо, що про візит французької делегації на анексований півострів стало відомо 29 липня.

Як повідомила окупаційна влада Криму, на чолі делегації приїхав депутат національних зборів Франції Тьєррі Маріані. Вони відвідали меморіальний комплекс жертвам фашистської окупації Криму "Концтабір "Червоний" та поклали квіти до вічного вогню. Протягом триденного візиту парламентарі провели низку зустрічей з самопроголошеною владою, відвідали визначні місця півострова та взяли участь у святкуванні Дня Військово-морського флоту РФ. Міністерство закордонних справ України рішуче засудило поїздку французьких депутатів до Криму.

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!