ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Український додаток для збереження спогадів отримав грант від Facebook

29.01.2016, 13:20

Українські розробники додатку My Wall, спрямованого на “екологічне споживання інформації” і призначеного для збереження спогадів, отримали від Facebook грант $30 тис. на розвиток проекту, повідомляє Ain.

Як розповіли розробники, одразу після публікації в App Store свого додатку, вони надіслали його на конкурс Facebook і отримали грант.

My Wall створений для збереження найважливіших моментів життя. Користувач може завантажити тільки одне фото на тиждень, а стіна з його подіями повністю приватна.

Додаток створили архітектор зі Львова та медик з Києва. Робота тривала сім місяців і коштувала $7 тис. Як розповів один із засновників My Wall Володимир Хмура, ідея додатку народилася, коли він став помічати, що навіть події трьох або чотирирічної давності швидко забуваються. Кількість фотографій у телефоні Володимира була великою, і йому було складно знайти значущі знімки.

Поки що My Wall доступний тільки для користувачів iPhone, автори ідеї шукають інвесторів для розробки Android-версії. В планах також розширена версія - альбом для дитини та сім'ї.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!