ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українські хакери зламали сайт російського "Першого каналу"

10.06.2016, 10:13

Хакери українського кіберальянсу FalconsFlame, Trinity і Рух8 зламали сайт російського “Першого каналу”. Про це повідомляє Ліга з посиланням на волонтерів міжнародного співтовариства InformNapalm.

В результаті зламу були опубліковані анкетні дані усіх співробітників каналу. Крім того, з'явилася можливість зламати особисті поштові скриньки та хмарні сховища співробітників, які особливо відзначилися в створенні і просуванні агресивної пропаганди щодо України і її громадян, йдеться в повідомленні.

За словами кіберактивістів, операція зламу ланок машини російської пропаганди реалізована в рамках проекту примушення Росії до деокупації Донбасу і виконання нею зобов'язань за Мінськими угодами.

“Кібератаки спрямовані виключно на ті елементи російської пропаганди, які займаються приховуванням інформації щодо військових злочинів РФ на території України”, - йдеться в повідомленні волонтерів.

Дана операція почалася 25 травня, а перші результати з'явилися 5 червня. Як запевняють представники альянсу, операція триватиме рівно до того моменту, поки останній російський військовослужбовець не покине українську землю.

У травні волонтери InformNapalm з посиланням на отриману від інсайдерів з окупованих територій інформацію повідомили, що російські війська в Донбасі використовують військовий супутниковий зв'язок для ведення бойових дій.

Liked the article?
Help us be even more cool!