ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українська сторона спростувала фейк луганських "ЗМІ" про хімзброю ЗСУ

18.04.2017, 13:59

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) повідомила, що “ЗМІ” ОРДЛО поширюють брехню про нібито отруйні речовини на складах Збройних сил України в Луганській області. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-центр штабу АТО та СЦКК.

“Так, 17 квітня, на web-сайті “Луганский информационный центр” було опубліковано матеріал із заявою представника Народної міліції ОРДЛО полковника Андрія Морочко під назвою “ВСУ хранят на сладах в Станично-Луганском районе отравляющие вещества – Народная милиция”, – йдеться у повідомленні СЦКК.

У заяві зазначено, що інформація, яка викладена в даному інформаційному матеріалі, не відповідає дійсності, “оскільки керівництво держави 13 січня 1993 року підписало Конвенцію про заборону розробки, виробництва, накопичення, застосування хімічної зброї та про її знищення”.

“Україна, на відміну від Російської Федерації та їх помічників у особі керівництва НЗФ ОРДЛО, ці зобов’язання повністю виконала”, –  зазначили в СЦКК.

Нагадаємо, 6 квітня ГУР Міноборони повідомляло про те, що на окупованих територіях Донецької і Луганської областей військові ЗМІ РФ знімають пропагандистські матеріали з метою дискредитації ЗСУ України.

Liked the article?
Help us be even more cool!