ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Українська правда" відкрила чотири вакансії

08.04.2015, 14:05

Інтернет-видання “Українська правда” шукає нових співробітників на низку відкритих вакансій. Про це йдеться в оголошенні видання у Facebook, повідомляє Телекритика.

1. Нічний редактор стрічки новин. «Нам потрібна ерудована, розумна і витривала людина», - йдеться в оголошенні.

2. Репортер. Від претендентів на цю посаду вимагаються всі перераховані вище якості, а також вміння розпізнавати і знаходити новини, швидко пересуватися містом, ставити розумні питання на прес-конференціях і в кулуарах Верховної Ради, знати всіх депутатів та до яких фракцій вони входять, швидко передавати новини випусковим редакторам.

3. Аналітик. На цю посаду потрібна людина з аналітичними здібностями, що добре розбирається в українській політиці, економіці. Важливими якостями є вміння мислити глобально, стратегічно, знаходити взаємозв'язки і передбачати наслідки. Ще одна вимога - вміння красиво і коротко формулювати свої думки.

4. Журналіст. За описом вакансії, це має бути людина, яка не може не писати, причому писати легко і доступно. Претендент також повинен розбиратися в українській політиці, мати гарні навички спілкування.

Умови оплати та праці залежать від якостей претендентів та будуть обговорюватися окремо.

Свої резюме та приклади робіт редакція просить надсилати на адресу [email protected]. Необхідно обов'язково вказувати тему листа з вакансією, яка зацікавила, наприклад: «Резюме. Репортер».

Liked the article?
Help us be even more cool!