ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ukraine Today починає кабельне мовлення в Іспанії

27.03.2015, 15:15

Із 27 березня міжнародний український канал іномовлення Ukraine Today буде доступний у найбільшій кабельній мережі Іспанії - ONO, що належить до структури Vodafone. Про це повідомляє прес-служба каналу, інформує Телекритика.

Як зазначають на каналі, ONO - єдиний іспанський провайдер, що має національне покриття і представлений у понад 300 містах Іспанії, включаючи 9 найбільших. Відтепер телеканал Ukraine Today буде доступний 2 мільйонам домогосподарств Іспанії.

«Запуск Ukraine Today у найбільшій кабельній мережі Іспанії - це ще один крок в експансії нашого каналу закордоном. Ми маємо дуже амбітні плани, і вже у квітні Ukraine Today буде представлений ще у кількох великих кабельних мережах Західної Європи», - повідомила , генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

Нагадаємо, що Ukraine Today - це англомовний телеканал групи «1+1 медіа»,  спрямований на закордонну аудиторію. Телеканал стартував у серпні 2014 року. Ukraine Today мовить через один з найбільших супутників Європи HotBird. Онлайн-трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV. У листопаді 2014 року Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. До кінця 2015 року канал планує розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції.

Liked the article?
Help us be even more cool!