ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Угорський суд виправдав операторку, яка зробила підніжку біженцю

31.10.2018, 10:38
Фото - golos.ua

Верховний суд Угорщини виправдав операторку Петру Ласло, яка зробила підніжку біженцю, що тікав від поліції з дитиною на руках, повідомляє ВВС.

Раніше в суді нижчої інстанції її засудили до трирічного випробувального терміну.

Проте Верховний суд країни постановив, що її потрібно було засудити за дрібне правопорушення, а не кримінальний злочин, і повністю виправдав її.

У суді постановили, що її дії, які привернули міжнародну увагу, були “морально неправильними та незаконними”. Водночас суд зазначив, що вони не були достатньо серйозними, щоб їх визнали кримінальними.

Як повідомляв ІМІ, інцидент стався у вересні 2015 року неподалік пункту прийому біженців у місті Роске на півдні Угорщини, коли сотні біженців намагалися прорватися через поліцейські кордони.

На відеозаписі, який викликав обурення у всієї Європи, видно, як Петра Ласло дала копняка двом підліткам, а потім поставила підніжку біженцю з дитиною. В результаті чоловік впав із сином на землю.

Незабаром канал N1TV повідомив про те, що Петру Ласло “негайно звільнили” через “неприйнятну поведінку”.

Прокуратура Угорщини порушила кримінальну справу проти телеоператорки Петри Ласло за навмисну підніжку біженцю-батькові з дитиною на руках та копняки біженцям-підліткам.

Після звільнення телеоператорка Петра Ласло вибачилася за свій вчинок.

Колишню операторку угорського телеканалу N1TV Петру Ласло, яка зробила підніжку біженцеві з дитиною і давала копняки підліткам, засудили до трьох років умовно за хуліганство.

Біженцем, якому телеоператорка угорського каналу N1TV Петра Ласло поставила підніжку, виявився відомий футбольний сирійський тренер Усама аль-Гадаба.

Тренеру довелося втекти з рідного сирійського міста Дейр-ез-Зор разом зі своїм семирічним сином через переслідування терористичної організації "Ісламська держава".

Liked the article?
Help us be even more cool!