ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Угорській журналістці, яка зробила підніжку біженцю, дали 3 роки умовно

13.01.2017, 10:00

Колишню операторку угорського телеканалу N1TV Петру Ласло, яка зробила підніжку біженцеві з дитиною і давала копняків підліткам, засудили до трьох років умовно за хуліганство.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на ВВС.

Суддя заявив, що поведінка Ласло “суперечить суспільним нормам” і відхилив довід її захисника про те, що вона намагалася захистити себе.

“Я повернулася і побачила кілька сотень людей, які бігли на мене, це було дуже страшно”, - сказала вона під час судового засідання, виступаючи по відеозв'язку.

Вона сказала, що їй погрожували вбивством після інциденту і що проти неї розгорнули “кампанію ненависті”.

Як повідомляв ІМІ, інцидент стався у вересні 2015 року недалеко від пункту прийому біженців в місті Роске на півдні Угорщини, коли сотні мігрантів  намагалися прорватися через поліцейські кордони.

На відеозаписі, який викликав обурення у всієї Європи, видно, як Петра Ласло дала копняка двом підліткам, а потім поставила підніжку біженцю з дитиною. В результаті чоловік впав з дитиною на землю.

Незабаром канал N1TV повідомив про те, що Петру Ласло “негайно звільнили” через “неприйнятну поведінку”.

Прокуратура Угорщини порушила кримінальну справу проти телеоператорки Петри Ласло за навмисну підніжку біженцю-батькові з дитиною на руках та копняки біженцям-підліткам.

Після звільнення телеоператорка Петра Ласло вибачилася за свій вчинок.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!