ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“UA:Перший” покаже у Facebook виступ Цукерберга в Європарламенті

22.05.2018, 16:06

22 травня о 19.15 “UA:Перший” на офіційній сторінці каналу у Facebook транслюватиме наживо з українським перекладом виступ Марка Цукерберга в Європарламенті, який говоритиме про витік даних користувачів. Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці  телеканалу, повідомляє “Суспільне.Детектор медіа”.

Програмна директорка ПАТ “НСТУ” Дарія Юровська у коментарі виданню зазначила: “Ми завжди намагаємося дати більше важливої інформації через наші цифрові платформи. Ми вважаємо, що виступ Марка Цукерберга в Європарламенті є дуже важливим, оскільки користувачами Facebook є близько 10 млн українців. На нашу думку, їм буде цікаво послухати про витік даних користувачів Facebook, щоб якимсь чином убезпечитися від цього”, - сказала вона.

Нагадаємо, 10-11 квітня керівник Facebook виступив на слуханнях у Конгресі США у зв’язку зі скандалом, який розгорівся після того, як стало відомо, що британська консалтингова компанія Cambridge Analytica незаконно отримала доступ до даних мільйонів користувачів соцмережі. Пізніше ці дані були використані командою Трампа на виборах.

Слухання у Європарламенті про витік персональних даних користувачів Facebook за участю голови компанії Марка Цукерберга пройдуть 22 травня у відкритому режимі і транслюватимуться онлайн.

Liked the article?
Help us be even more cool!