ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У звільненому Херсоні відновили роботу українські телебачення і радіо

14.11.2022, 07:51
Фото – publish.com.ua
Фото – publish.com.ua
У звільненому Херсоні відновилася трансляція українського телебачення. Зараз на 31 каналі в цифровому форматі Т2 жителям міста і навколишніх населених пунктів доступний один з українських каналів, який веде трансляцію єдиного новинного марафону.
 
Про це повідомила Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України. 
 
"Тож наші земляки на Херсонщині можуть отримувати оперативну й достовірну інформацію про перебіг воєнних дій та ситуацію в країні. Здійснити це вдалося завдяки новим потужним передавачам, які надали Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення польські колеги – Компанія Emitel SA. Фахівці Концерн РРТ за кілька днів до звільнення правобережжя Херсонської області встановили передавач потужністю 4 кВт у Миколаївській області неподалік наявної тоді лінії розмежування", – йдеться в повідомленні.
 
У Держспецзв'язку зазначили: щоб дивитись українське телебачення, жителям Херсонщини слід здійснити пошук каналів у форматі Т2 на власних телевізорах, спрямувавши антену в бік Миколаївської області. Якщо не вдасться знайти канал, варто трішки повернути антену в один або інший бік або підняти її вище.
 
Крім того, жителі Херсонської області вже можуть слухати в FM-діапазоні перший канал українського радіо на частоті 92,0 МГц. Потужності сигналу досить для того, щоб прийняти його навіть в окремих районах поки що окупованої частини Херсонщини.
 
Як повідомляв ІМІ, у звільненому місті Снігурівка Миколаївської області з'явився мобільний зв'язок.
 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!