ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У зоні АТО важко поранена журналістка Еспресо TV Б'янка Залевська

27.07.2014, 22:22

27 липня унаслідок ведення вогню членами незаконних збройних формувань, які вели прицільний вогонь по журналістах у зоні проведення антитерористичної операції, поранена кореспондент Еспресо TV, громадянка Польщі Б'янка Залевська. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-центр АТО.

"Сьогодні кореспондент еспресо TV, громадянка Польщі Б'янка Залевська отримала важке вогнепальне поранення в районі проведення антитерористичної операції. Військовослужбовці сил АТО, надавши першу медичну допомогу, терміново доставили її в найближчу лікарню, що в місті Старобільськ Луганської області", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО в соцмережі Facebook в неділю ввечері.

Також у прес-центрі АТО підкреслили, що "враховуючи критичний стан здоров'я, поранена була негайно евакуйована вертольотом в Харків для надання професійної медичної допомоги".

Як повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook керівника телеканалу Еспресо.TV Миколи Княжицького, журналістка верталася з зони АТО разом з українськими військовослужбовцями.

"Авто обстріляли і машина перевернулася. Б'янка має перелом хребта, ключиці і пошкоджені нирки. Але є надія, що нервові волокна не уражені. У такому разі життєві функції не постраждають. Точний прогноз буде відомий протягом 12 годин", - написав Княжицький.

Фото Еспресо.ТВ

img

Liked the article?
Help us be even more cool!