ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У знеструмлений Крим привезли пересувні телевізори, з яких транслюють російські телеканали

01.12.2015, 12:29

Міністерство надзвичайних ситуацій Росії передало в окупований Крим, до якого з 22 листопада перестала надходити електроенергія з материкової частини України, так звані “мобільні комплекси інформування та оповіщення населення” - пересувні великі телевізори. Про це повідомляє Мediasapiens з посиланням на відеоролик МНС РФ, розміщений на YouTube.

Водночас, пише видання, ЗМІ і користувачі соціальних мереж повідомляють, що пересувні телевізори передають не тільки оголошення, але й транслюють програми російських федеральних телеканалів.

Мобільні комплекси мають великі телевізійні екрани, обладнані гучномовцями і встановлені на вантажних автомобілях. МНС РФ стверджує, що пересувні телевізори потрібні, аби надавати населенню будь-яку необхідну інформацію щодо відключення електроенергії в місті.

“У зв'язку з обстановкою в місті Севастополі, що склалася, мобільні комплекси прибули з Липецької області з метою доведення до населення інформації за телефонами гарячої лінії і телефонами екстрених служб про час підключення електроенергії в районах міста. На сьогоднішній день інформування та оповіщення населення здійснюється на площі Першого Травня, у селі Орлине, селі Тернівці і місті Інкермані”, - повідомив представник МНС Росії І.Баранов.

Водночас Укрінформ з посиланням на російські ЗМІ пише, що у “вільний від інформування час” телеустановки “розважають” населення окупованого півострова трансляцією російських телеканалів.

У сюжеті, викладеному на YouTube, видно, що пересувний телевізор у Симферополі веде трансляцію каналу “Россия 24”.

Відео “Аргументы недели. Крым”

Liked the article?
Help us be even more cool!