ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У жовтні та листопаді в Краматорську і Сєвєродонецьку проведуть тренінг із журналістики рішень

24.09.2019, 12:37
Фото – gundemden.net
Фото – gundemden.net

ГО “Інтерньюз-Україна” організовує в жовтні та листопаді у Краматорську та Сєвєродонецьку дводенні тренінги “Журналістика рішень: як впливати на зміни у своєму місті?”. Про це повідомляється на сайті організації.

“Solution Journalism, або журналістика рішень, – це не просто модний тренд у професійній діяльності журналістів. Це спроба знайти відповіді та рішення на безліч питань і проблем. Цей тренінг для тих, хто хоче не тільки передруковувати пресрелізи заходів, писати хвалебні оди органам влади та політикам чи лише описувати суспільні проблеми, а прагне шукати реальні механізми їх вирішення”, – йдеться в повідомленні.

До участі запрошуються представники місцевих ЗМІ, які проживають або працюють в Донецькій та Луганській областях.

Дати тренінгів:

  • Краматорськ, 10–11 жовтня 2019 р. (дедлайн приймання заявок – 2 жовтня)
  • Сєвєродонецьк, 24–25 жовтня 2019 р. (дедлайн приймання заявок – 15 жовтня)
  • Краматорськ, 7–8 листопада 2019 р. (дедлайн приймання заявок – 30 жовтня)
  • Сєвєродонецьк, 21–22 листопада 2019 р. (дедлайн приймання заявок – 12 листопада)

Відбір учасників проходить на конкурсній основі – за змістом надісланих заявок.

Окрім можливості здобути нові навички роботи в напрямі Solution Journalism, учасники тренінгу зможуть отримати стипендії на виготовлення матеріалів про ключові реформи в Україні.

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням.

Не забудьте обрати дату та місце тренінгу, який ви хотіли б відвідати. Поспішайте, кількість місць обмежена! Учасники, які успішно пройдуть відбір, отримають підтвердження на електронну скриньку.

Для учасників, що не проживають у місті проведення тренінгу, організатори забезпечують проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду за наявності квитків.

Додаткову інформацію ви можете отримати у координаторів тренінгу: Дмитро Зінчук (тел. +38 095 085 1884, [email protected]), Юлія Костащук (тел. +38 098 637 48 47, [email protected]).

Захід організовано ГО “Інтерньюз-Україна” в межах проєкту USAID “Демократичне врядування у Східній Україні”, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією “Кімонікс Інтернешнл Інк”.

Liked the article?
Help us be even more cool!