ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі закрився тижневик “Субота плюс”

19.12.2016, 12:09

У Запоріжжі припинила існування одна з найбільших газет регіону - тижневик “Субота плюс”. Повідомлення про закриття тижневика з'явилося на сайті видання 16 грудня ввечері, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Газета “Субота плюс” припинила своє існування за рішенням засновників”, - йдеться на сайті видання. Проте офіційних коментарів керівництво редакції поки не дає.

Як повідомляє агентство з посиланням на джерело, наразі багато запорізьких газет знаходяться в складному матеріальному становищі. В тому числі через закриття в обласному центрі кіосків з продажу газет комунального підприємства “Преса”, згідно з рішенням № 96 виконкому Запорізької міської ради, оприлюдненим 6 грудня 2016 року про ліквідацію КП “Преса” через його нерентабельність.

Виходячи з тексту даного рішення Запорізького виконкому, в ліквідації КП “Преса” Запорізька міськрада керувалася законом України “Про місцеве самоврядування” “з метою оптимізації управління суб'єктами господарювання комунальної форми власності”.

Станом на 19 грудня у Запоріжжі виникли проблеми з придбанням газет, оскільки практично всі газетні кіоски належали ліквідованому КП “Преса”.

Як повідомила представниці ІМІ у Запорізькій області одна з журналісток газети, таке рішення було несподіваним і до моменту озвучування ніхто з журналістського колективу не мав гадки про такий перебіг подій.

Нагадаємо, газета “Субота плюс”, за даними останніх досліджень ІМІ та GFK Україна, входила до лідерів друкованого ринку. Видавцями видання є ТОВ “Медіакомпанія “Слово”. За даними Єдиного державного реєстру фізичних та юридичних осіб,  його власники – Василенко Ірина та Богдан Василенко, який є і кінцевим бенефіціарним власником товариства.

Liked the article?
Help us be even more cool!