ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі невідомі у масках побили журналіста місцевого Громадського ТБ

24.05.2016, 11:32

Сьогодні, 24 травня, о 9:50 ранку невідомі у масках побили журналіста Громадського ТБ Запоріжжя Анатолія Остапенка, повідомляє Громадське ТБ Запоріжжя.

Інцидент трапився в центрі міста в районі вул. Шкільної в Олександрівському районі. Журналіст прямував на роботу та недалеко від власного дому, його підрізала тонована автівка без номерів, з неї вибігло троє чоловіків у масках, повалили Анатолія на землю та протягом кількох хвилин били його руками та ногами. Потім сіли в машину та зникли у невідомому напрямку. Нічого з цінних речей, за словами журналіста, нападники не взяли.

На місце одразу прибули поліцейські та медики. Правоохоронці опитали кількох очевидців, які стали свідками нападу. При попередньому медичному обстеженні журналіста, у нього констатували численні забиття та гематоми.

Сам журналіст Анатолій Остапенко пов’язує напад на себе з професійною діяльністю. Останнім часом він працював над кількома розслідуваннями щодо корупційних проявів посадовців Запоріжжя та області.

Нагадаємо, журналіст Анатолій Остапенко є одним із співзасновників Громадського ТБ Запоріжжя, політичний оглядач, розслідувач, автор та ведучий проекту “ХтоShow”.

В інтерв’ю Громадському радіо Анатолій розповів, що у нього відсутні конкретні версії щодо замовників нападу. За його словами, останнім його розслідування (і єдине за кілька років) було про нового главу Запорізької ОДА Костянтина Бриля.

толик1121

Liked the article?
Help us be even more cool!