ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі на акції підтримки ТВі розбили телевізори з написами "Темники" і "Цензура"

08.09.2012, 05:34
Близько сотні жителів Запоріжжя взяли участь в акції на підтримку телеканалу ТВі, висловивши протест проти утисків свободи слова в Україні, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
На площі Маяковського зібралися журналісти, представники громадських організацій і городяни з гаслами "Стоп цензурі", "Захистимо свободу слова".
"В Україні існує реальна загроза для свободи слова, ми це відчули на досвіді свого видання, тому прийшли підтримати ТВі. Народ України потребує правдивої інформації про життя країни", - заявив агентству головний редактор запорізького тижневика "Субота плюс" Богдан Василенко.
В ході акції організатори проводили он-лайн включення з інших міст України, де проводяться аналогічні мітинги в підтримку телеканалу ТВі, в тому числі з Києва.
"Нам набридло дивитися по телевізору безбарвні репортажі про те, як сонце світить, і як трава зеленіє. В країні є великі проблеми в політиці та економіці. Але про це найчастіше замовчується в телеефірі. Ми хочемо знати правду, а не слухати розмови про" покращенні "- заявив активіст організації підприємців" Ніка "Володимир Коляка.
Учасники акції також висловили протест проти утисків свободи слова в телеефірі України, розбивши кувалдами старі телевізори з написами на екранах - "Темники", "Цензура", "Політична реклама", які були встановлені на площі.
"Борці" з телецензурой заявили, що "якщо ситуація зі свободою слова в Україні не покращиться, то українцям телевізори не будуть потрібні, адже правди життя в них не побачиш".
Liked the article?
Help us be even more cool!