ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У WhatsApp нова функція – миттєві відеоповідомлення

У месенджері WhatsApp стала доступною нова функція – миттєві відеоповідомлення.

Про це йдеться в блозі компанії.

Там нагадали, що з появою голосових повідомлень у WhatsApp кожен може швидко та безпечно зв'язуватися з близькими без необхідності набирати текст.

"Тепер цю функцію доповнять нові миттєві відео. У користувачів з'явилася можливість записувати та надсилати короткі особисті відео прямо в листуванні. Відеоповідомлення дозволяють виразити в режимі реального часу все, що ви хочете сказати та показати, за 60 секунд. Ми вважаємо, що це чудовий спосіб поділитися моментами з життя та емоціями: привітати людину з днем народження, посміятися з її жарту або повідомити хороші новини", – зазначили в компанії.

Надіслати відеоповідомлення можна так само, як і голосове. Потрібно натиснути кнопку, щоб перейти до режиму відео, а потім утримувати її, щоб записати відео. Також можна провести вгору, щоб записати відео, не утримуючи кнопку. Щойно співрозмовник відкриє відео, воно автоматично відтворюватиметься без звуку. Щоб увімкнути звук, потрібно натиснути відео.

Відеоповідомлення надійно захищено наскрізним шифруванням, наголосили в компанії.

Нагадаємо, у травні 2023 року в месенджері стало можливим редагування повідомлень протягом 15 хвилин після надсилання. Для того щоб відредагувати надіслане повідомлення, потрібно натиснути та утримувати його і вибрати пункт "Змінити" з меню.

Liked the article?
Help us be even more cool!