ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Володарську-Волинському депутати видворили журналіста з сесійної зали

12.10.2015, 14:48

9 жовтня під час сесії Володарсько-Волинської селищної ради (Житомирська область) депутати проголосували за видворення місцевого журналіста Сергія Сіваченка, повідомляє Житомир.today.

Як пише видання, на сесії депутати мали розглядати питання про перейменування Володарська-Волинського. Тому сесія, зазначає видання, була організована як ніколи рано – о 8 годині.

“Проблема в тому, що мешканці даного населеного пункту вже двічі на офіційних громадських слуханнях вибирали одну назву, але голова селищної ради Валентина Онофріюк всупереч цьому планувала просунути на сесії інший варіант. Тому поява працівника ЗМІ викликала жвавий протест у депутатів, який вони мотивували надуманими причинами: “закритістю” засідання, необхідністю за три дні подавати заявку на свою присутність тощо. Дехто забороняв проводити фото- та відео зйомку”, - пише видання.

У підсумку – селищний голова поставила на голосування питання про видворення журналіста із зали засідань. Депутати підтримали дану ініціативу (лише декілька утрималися).

Коли Сергій Сіваченко звернувся до місцевого райвідділу міліції з заявою про вчинення злочину щодо перешкоджання діяльності журналіста, то дізнався, що з селищної ради сюди телефоном щойно зверталися стосовно його неправомірних дій, проте письмових звернень не оформляли.

Liked the article?
Help us be even more cool!