ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Волновасі розпочала мовлення радіостанція "Голос Донбасу"

14.07.2016, 11:49

13 липня у Волновасі Донецької області на частоті 100,3 МГц розпочала мовлення радіостанція “Голос Донбасу” (Донецька регіональна дирекція НТКУ). Про це повідомляється на сайті Міністерства інформаційної політики.

Як зауважують в міністерстві, це дало змогу розширити мовлення українських радіопрограм на цій території.

Радіостанція працюватиме в ефірі цілодобово. Вже з 1 липня на її хвилях можна буде почути свіжі новини з різних куточків області.

Крім програм “Голос Донбасу”, можна буде також почути передачі “Громадського радіо Київ-Донбас” та Радіо Свобода.

Концепція радіостанції була розроблена робочою група з реінтеграції Донбасу при Міністерстві інформаційної політики України за участі донецьких та луганських журналістів.

“Зауважимо, що з 1 липня в Маріуполі було включено радіомовний передавач на частоті 67,34 МГц, у цей же день запустили FM- передавач у місті Щастя для мовлення “Голосу Донбасу” на частоті 88,0 МГц. Нам ще потрібно встановити 3 передавачі для закриття всіх наших ліцензій. Я дуже вдячна як НТКУ, так і іншим нашим партнерам цього проекту”, - повідомила заступниця міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

Зазначені заходи здійснено з метою посилення інформаційної безпеки держави та нейтралізації негативного інформаційного впливу на населення на Сході України. Загалом встановлено 60 радіо- та телепередавачів наданих країнами-партнерами.

Liked the article?
Help us be even more cool!