ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Вінниці напали на журналістів, які хотіли потрапити на збори священиків МП

08.01.2019, 10:01
Фото - 33kanal.com

У Вінниці 4 січня на журналістів місцевого видання “33 канал” Ірину Зонову та Сергія Хіміча напали охоронці Храму Стрітення Господнього, повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався при спробі потрапити на координаційну раду архиєреїв трьох єпархій Московського патріархату - Тульчинської, Могилів-Подільської і Вінницької.

Як розповіла Ірина Зонова, охоронці не пустили їх на територію храму, а Сергія Хіміча штовхали.

“Ми під’їхали, відрекомендувались журналістами. Однак охоронці храму в нього нас не пустили. Фотокореспондента Сергія Хіміча, який знімав під відкритим небом у дворі храму тих священиків, що приїхали на собор, войовничий  охоронець сильно штовхав у шию, плечі, по всьому тілу, лаявся, ображав, принижував. Намагався вирвати з рук і пошкодити дорогу фото- та відеоапаратуру”, - розповіла журналістка, додавши, що вона зафіксувала на відео та фото нападників.

Після цього журналісти викликали поліцію.

У коментарі представнику ІМІ у Вінницькій області керівниця відділу комунікації Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник повідомила, що поліцейські склали протокол, але самі журналісти написали, що конфлікт вирішився мирним шляхом, техніка неушкоджена, а безпосередньо працівники “33 каналу” претензій до охоронців не мають.

Liked the article?
Help us be even more cool!