ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Вінниці "мінували" обласне радіо

18.09.2017, 14:02
Фото - Фейсбук Вінницьке обласне радіо

5 вересня у Вінниці поліція евакуювала 20 працівників з приміщення Вінницького обласного радіо у зв’язку з повідомленням про замінування. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Близько 13 години від рятувальників до поліції надійшла інформація про замінування приміщення, розташованого за адресою Симона Петлюри, 15. Відразу після отримання повідомлення на місце події виїхали працівники вибухотехнічної служби, кінологи, слідчо-оперативна група поліції. Рух транспорту був перекритий.

Поліція попередила, що за неправдиві повідомлення про замінування передбачена кримінальна відповідальність за ст. 259 КК України (“Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності”). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

До рятувальників зателефонував анонім, який чоловічим голосом пригрозив “бомбою”, повідомив 33 канал.

Як згодом повідомив відділ комунікації обласної поліції у соцмережі Фейсбук, інформація про замінування приміщення Вінницького обласного радіо не підтвердилась, повідомляє Лада.fm.
Liked the article?
Help us be even more cool!