ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Вінниці невідомий "замінував" два телеканали

17.11.2016, 11:39

У Вінниці 16 листопада невідомий залишив хибне повідомлення про замінування будівлі, в якій знаходяться два телеканали. Усіх людей, які перебували в будівлі, евакуювали. Жодних вибухових чи інших небезпечних предметів поліція не виявила. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. 

“Інформація про замінування будівлі по вул. Театральній, 15, де розташовані два телевізійні канали, надійшла сьогодні о 18.35 на телефон спецлінії “101”. Чоловік залишив анонімне повідомлення про те, що вінницька телерадіокомпанія невдовзі вибухне”, - повідомляє поліція.

Фахівці вибухотехнічного відділу ГУНП та кінологічного центру поліції впродовж двох з половиною годин проводили обстеження приміщень в будівлі за адресою Театральна, 15, на предмет виявлення вибухових речовин чи пристроїв. Також на місці події працювали рятувальники, вибухотехніки, кінолог.

Наразі правоохоронці вживають заходи зі встановлення особи, яка залишила хибне повідомлення про загрозу безпеці людей. В його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Таке правопорушення карається ув’язненням на строк від двох до шести років.

Зокрема, були “заміновані” телеканали “ВІНТЕРА” і “Вінниччина”, повідомляє 24 канал з посиланням на Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

Телецентр эвакуировали в Виннице

Фото - ГУ НП у Вінницькій області, Veжа

Liked the article?
Help us be even more cool!