ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Венесуелі затримали американського телеведучого під час інтерв'ю з Мадуро

26.02.2019, 09:53
Фото - uBackground. com

25 лютого в Каракасі (Венесуела) затримали американського журналіста, телеведучого Хорхе Рамоса під час інтерв’ю з Ніколасом Мадуро в президентському палаці Мірафлорес. Приблизно за три години Рамоса та його телевізійну групу звільнили.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на американські ЗМІ, телеканал Univision і венесуельський Національний союз працівників преси.

Рамос прибув до Каракаса для проведення інтерв’ю з Ніколасом Мадуро на запрошення венесуельської влади. Але, як повідомив журналіст, “приблизно через 17 хвилин після початку інтерв’ю Мадуро не сподобалися його питання про відсутність демократії у Венесуелі, про тортури політичних в’язнів, про гуманітарну кризу, і він пішов після того, як я показав йому зображення молодих людей , які риються в урні для сміття, шукаючи їжу”.

Як заявили представники Univision, після цього Рамоса та його знімальну групу затримали, а їхню апаратуру та відзнятий матеріал конфіскували.

Міністр зв’язку Венесуели Хорхе Родрігес відкинув звинувачення в затриманні знімальної групи Univison і заявив, що журналіст образив Ніколаса Мадуро, назвавши його “вбивцею” і “диктатором”, що і стало приводом для припинення інтерв’ю.

Хорхе Рамос став відомим серед іспаномовної аудиторії в США як один з найпомітніших захисників прав нелегальних мігрантів. Під час однієї з прес-конференцій у 2015 році він посперечався з кандидатом у президенти Дональдом Трампом. Як аналітик на кабельних телеканалах він різко критикує політику адміністрації Трампа в питанні імміграції.

Liked the article?
Help us be even more cool!